Du är här

Personlig assistans, som den ska vara

Dina önskemål och behov gällande din insats är det som styr vårt arbete. Tillsammans med dig sätter vi upp riktlinjer och rutiner, utefter just dina behov. Vi är arbetsgivare för alla assistenter/medarbetare och rekryterar utifrån dina önskemål och behov. Självklart ger vi dig stöd vid anställningen. Vi utför gärna handledning i de grupper där det behövs. 

Kostnadsfri rådgivning

Först bokar du tid med någon av våra kundansvariga eller säljare. Du blir då inbjuden till ett samtal som oss en  bild av hur vi på bästa vis kan hjälpa just dig. Om allt känns bra är tar vi det vidare därifrån.

Juridiskt ombud

Om du behöver finns det tillgång till juridiskt ombud. Våra jurister är helt specialiserade på personlig assistans. Du kan dessutom få hjälp med din korrespondens kring avtal, beslut, överklaganden och annat. Vår kostnadsfria juridiska hjälp står till ditt förfogande med allt från rådgivning till pappersarbete.  

Trygga assistenter

När du blir vår kund sätter vi tillsammans ihop ett team kring din assistans. Teamet blir som en ”andra familj” och kommer göra allt för dig i vått och torrt. Du kommer att vara delaktig i hela processen, från rekrytering av personliga assistenter till val av kundansvarig.

Gemensamma aktiviteter

Att få möjligheten att delta i gemensamma aktiviteter ser vi som en självklarhet. Vi gillar att utgå från våra kunders önskemål och då kan det bli alltifrån grillning och pysselkväll till aktivitetstävlingar och julbord.

Personligt stöd

För oss är ett personligt stöd en självklarhet och det stöd du får av oss baseras på gedigen kunskap, erfarenhet och personlig bemötande. Vi tar ansvar för dina assistenters arbetsmiljö och ser till så att du får den insats som du är beviljad. Du bestämmer hur närvarande du vill att vi ska vara, oavsett hur mycket eller lite så finns vi alltid här för dig som ett personligt stöd genom hela din assistans.

Systematiskt kvalitetsarbete

Genom att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete synliggör det vår kvalitet. Det ger oss möjlighet att utvärdera det vi gör, varför och vad det leder till. Det skapar kunskap om vad som fungerar och är en trygghet för dig som kund. Vi gör alltid en genomförandeplan med dig eller din företrädare.
 

Kortfattat: Så går det till

Ring oss redan idag och boka in ett förutsättningslöst möte. I mötet får vi veta vad som är viktigt för dig och hur dina önskemål ser ut. Du får också veta allt om oss och hur vi kan hjälpa just dig. Om allt känns bra så blir nästa steg att ansöka om personlig assistans eller att byta assistansbolag. Tveka inte att kontakta oss redan idag - du förbinder dig inte till någonting.