Du är här

Juridisk hjälp LSS - Vi är din trygghet alla dagar om året

För oss på BonZi Personligt Stöd är du inte bara en kund, du är en del av “vår familj”. Vi förstår att det kan vara överväldigande att navigera genom lagar och regler när det kommer till personlig assistans. Därför finns vårt kompetenta team av erfarna jurister här för att vara ditt stöd, din vägledning och ditt bollplank genom hela processen.

Hos BonZi Personligt Stöd är du alltid trygg och det är du och dina önskemål som står i centrum. Vi är väl medvetna om att varje situation är unik och kräver en personlig och skräddarsydd insats. Oavsett om det handlar om att hjälpa dig genom sökprocessen för personlig assistans, kommunicera med myndigheter som Försäkringskassan och kommunen, eller ompröva ett beslut så finns BonZi Personligt Stöd här för att ge dig den trygghet och säkerhet du förtjänar. 

 

Hur kan våra jurister hos BonZi Personligt Stöd hjälpa dig?

1. Ansökningsprocess för personlig assistans. Vi står vid din sida och ser till att du får den personliga assistans som du har rätt till.

2. Utökning av assistanstimmar. Om ditt behov av assistans har ökat hjälper vi dig att ansöka om en utökning av din assistans. 

3. Hantering av myndighetskontakter. Vi agerar som din representant i kontakter med myndigheter såsom kommunen och Försäkringskassan.

4. Omprövning av beslut. Om du har fått avslag på din ansökan, hjälper vi dig att ompröva och eventuellt överklaga beslutet.

5. Kontinuerlig uppföljning. Vi följer upp din situation regelbundet och anpassar oss efter eventuella förändringar för att säkerställa att du får den hjälp du behöver. 

Vår närhet till våra kunder är något vi värdesätter högt. Vi strävar efter att skapa en stark och tillitsfull relation där du känner dig delaktig och förstådd. För oss är det inte bara en fråga om att erbjuda juridisk hjälp, det handlar om att vara en pålitlig partner som sätter dina behov och önskemål i fokus. Det är viktigt för oss att du känner dig bekväm och trygg med vårt samarbete. Därför erbjuder vi vår juridiska hjälp helt kostnadsfritt oavsett vad utfallet blir. Vi är här för att underlätta för dig och göra processen så smidig som möjligt. BonZi Personligt Stöd erbjuder personlig assistans och är främst verksamma i Stockholm med huvudbas i Skarpnäck. Du är alltid välkommen in till vårt kontor där vi varmt mottar dig med en kaffe.

All form av juridisk hjälp hos BonZi Personligt stöd är alltid kostnadsfri. Vi ser fram emot att lyssna till dina önskemål och behov och tillsammans skapa en hållbar plan framåt. På BonZi Personligt Stöd är du i trygga händer - varje dag, året om. 

Kontakta oss idag via formuläret nedan, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.