Du är här

Byta assistansbolag

Känner du att ditt nuvarande assistansbolag inte uppfyller dina förväntningar? 

Vi på Bonzi Personlig Assistans besitter lång erfarenhet av personlig assistans samt att hjälpa kunder med rätt till personlig assistans att byta utförare. Vi utgår alltid från dina behov, önskemål och din unika situation.

Varför ska jag välja Bonzi Personlig Assistans? 

Vi tror på en personlig assistans präglad av trygghet, kvalitet, engagemang och passion. Vi erbjuder även hjälp med anställning och bemanning av nya personliga assistenter om behovet finns. Som kund hos Bonzi Personlig Assistans får du alltid ett personligt och engagerat team som hjälper och stöttar dig. Dessutom har du tillgång till våra jurister som är experter inom personlig assistans. 

Varje år organiserar vi olika gemensamma kundaktiviteter såsom sommarfester och grillkvällar. Det finns även möjlighet att hyra vår handikappanpassade fina lägenhet i Spanien för att resa på semester med sina assistenter och anhöriga. Lägenheten är belägen i vackra Torrevieja, ca en timme från Alicante. 

Att byta assistansbolag är en enkel process

Du har alltid rätt att kostnadsfritt byta assistansutförare om du inte är nöjd med ditt befintliga assistansbolag. Väljer du oss på Bonzi Personlig Assistans som din assistansutförare får du självklart stöd genom hela övergången. 

Byte av assistansutförare - så går det till

Vi träffas för ett kravlöst möte där du får berätta om din speciella situation. Vi ses då på en plats som känns bekväm för dig. Du får då chansen att berätta för oss hur du önskar att din personliga assistans ska vara och vad som är viktigt för dig. Vi svarar på alla dina frågor och informerar dig om hur det är att vara kund hos oss. Känns allt rätt, skriver vi ett avtal och påbörjar flytten till oss. Tiden det tar beror till största delen på uppsägningstiden hos ditt nuvarande assistansbolag. 

Varmt välkommen att kontakta oss via formuläret nedan om du är intresserad av vad vi kan göra tillsammans!